BMC Computer
Faleminderit për interesimin tuaj mbi punimet tona shtesë për
ECDL 2013, në PDF.

Ju lutem, na kontaktoni nga [ formulari i kontakteve ]

ku na sqaroni se keni blerë librin ECDL 2013 dhe se ju duhen sqarime shtesë, në lidhje me:

1. Windows 10
2. Microsoft Word 2013 dhe
3. Mocrosoft Excel 2013
Ju uroj një ditë të mbarë!

Arbeni